fbpx

U-Rent Kranutleie

Minikran

Hva er en minikran?

En minikran er en liten kran som blir brukt til mindre løfte jobber når tilgjengeligheten er selve problemet. Kranene får du i mange forskjellige spesifikasjoner. Man får de i ulike størrelser, elektriske eller bensin drevende, med og uten jibb osv. Minikraner egner seg spesielt godt innendørs og i trange områder. De fleste minikraner går gjennom vanlige døråpninger og ellers andre små innganger.

Når bør du velge en minikran?

Det finnes mange situasjoner der en minikran kan være det beste alternativet. Hvis løftet som skal utføres forgår inne, så anbefaler vi ofte å bruke en minikran så lenge objektet som skal løftes ikke er for tungt. Ellers når det trangt om plassen så er minikraner ofte det beste valget. Ettersom de fleste av våre minikraner er helelektrisek så anbefaler vi de på byggplasser eller industriområder der det er strenge miljøkrav.

Miljø og bærekraft

De fleste av våre minikraner er helelektriske eller har strømaggregat. Det betyr at de er miljøvennlige og kan derfor brukes på alle byggeplasser, både inne og ute. De har null CO2 utslipp og meget lavt støynivå. Med våre minikraner så ønsker vi i U-Rent Kranutleie å være en stor bidragsyter til det grønne skiftet.

Våre minikraner: